Hátborzongató beismerés: eddig 350 alkalommal észleltek ufókat





Teljes körű tájékoztatást adtak a rejtélyes földönkívüli-megfigyelések kapcsán. A Pentagon szakemberei elmondták az igazságot.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.01.14.
Pentagon UFÓ

Folynak a nyomozások az évek óta rejtélyesebbnél rejtélyesebb ufóészlelések kapcsán. Már nem csak laikusok vizsgálják a földönkívüliek létezésére utaló jeleket, hanem a Pentagon is.

Az amerikai tisztviselők beismerték, hogy létrehoztak egy osztályt, ami az ufójelenségeket, technológiai fejlettségüket és lehetséges fenyegetésüket vizsgálja – írja a The Sun. 

A nemzeti hírszerzés igazgatója nyilvánosságra is hozta azokat a dokumentumokat, amikkel elismerték, hogy 2021 márciusa óta összesen 366 észlelést rögzítettek. Ebből 195 esetet egyértelműen drónok, léggömbök és egyéb légi járművek okoztak. Ám 171 megfigyelésről semmit sem sikerült kideríteniük. Az azokban a jelentésekben szereplő azonosítatlan légi járművek állítólag megmagyarázhatatlan gyorsasággal és manőverekkel haladtak.

Fejlett világunkban az ufó-téma még mindig erősen meg van bélyegezve. Gyakran az emberek elutasítják, mintha az összeesküvés-elméleteken túl semmi mást nem tartogatna. Pedig az utóbbi években még az amerikai kormány is elismerte, hogy vannak dolgok a földön, égen, vízben, amiket egyelőre nem tudnak vagy nem akarnak nyilvánosan azonosítani és megmagyarázni.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás